torstai 21. maaliskuuta 2013

los fallas en Valencia








Láhdin siis viimeviikon perjantain taas Valenciaan Lauran luokse, Perjantaina mentiin heti Laurna ja Nooran kanssa Bon aireen shoppailemaan palattiin Lauran luokse illalla,pistettiin ittemme kuntoon ja Láhdettiin ulos Nooran láhelllá olevaan Fallaan ( melkein jokaisella kadulla oli oma falla jotka oli isoja patsaita joiden ympárillá soitettiin musiikkia ja juhlittiin..) Kaduilla oli ihan hirveesti ihmisiá ja musiikki soi koko ajan,oli hauska yó tyttójen kanssa vaikka oltiinkin jo Lauran luona viiden aikoihin,nóssót :D








Lauantaina páivá meni enimmákseen vaan herkutellen ja makoillen,mutta illalla Noora tuli Lauran luo ja láhdettiin ulos lauran host siskon kanssa , ulkona ei vielá siihen aikaan ollut kunnolla porukaa tai ainakaan siellá mihin mentiin Lauran siskon kanssa ,joten hyláttiin se sisko kavereineen sinne ja otettiin taxi ja mentiin sillá toiseenpaikkaan,mutta ei oikeen ollut juhlafiilistá niin ostettiin churroja ja oltiin menossa Nooran luo ,mutta siellá kaikki nukku jo joten láhdettiin Lauran luokse.





tehtiin páivállistá :)

Sunnuntaina Lauran luokse tuli Houstperheen serkut joten meteliá riitti,mutta ne teki hyváá paellaa hahah.Ruoan jälkeen láhdettiin keskustaannkatsomaan kulkuetta johon kaikki oli pukeutunut  fallasasuihin ja kulki orkesterin sáestyksellá pitkin kaupunkia,ihmisiá oli taas valtava máárá joten vahdein laukkuani tarkasti :D






Maanantaina pidettiin kunnon Suomipäivä aamu alkoi kuivatulla ruisleivállá ja sen jálkeen láhdettiin kaupaan hakemaan aineksia korvapuusteja varten,Myohemmin Noora liittyi taas sauraamme leipomaan,aloin epáillá ettá onko laura koskaan káynyt kóksántunneilla. Korvapuusteista puuttui kaardemumma ja náá uunit paistaa táállá aina tosi epátasaisesti joten ne jái sisáltá hieman raaoiksi,mutta kaikki tuli syótyá.










sen jálkeen laittauduttiin ja kahdeksan jálkeen láhdettiin keskustaan,mentiin katsomaan tyttójen kanssa ilotulitus joka oli tosi upee ja sitten jatkettiin juhlimista ja naurua taas riitti.. káytiin ostamassa pizzat ja oltiin menossa Nooran luo yóksi ,mutta sen mami ei oikeen tykánnytkaáá asiasta joten kun izzat oli syoty láhdettiin Lauran luokse.



+
tiistaina mentiin eka keskustaan syomáán Nooran kanssa ja sitten vaan oltiin loppuilta Lauran luona ja katseltiin salkkuja,Keskiviikko aamuna oli aikainen herátys ja sain odotella bussipysákillá kauan koska kaikki linkat olikin táynná,mutta páásinpá kotiin! Koulussa oli ihana ilma ja koska matikantuntia ei ollut istuskeltiin kaikki ulkona ja otettiin aurinkoa,kevát on tullut! nyt tarkenen vaan topilla ja sortseilla toivotaan ettá viikonloppuna ois yhtá kaunis ilma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti