maanantai 11. maaliskuuta 2013

Perjantaina aloitin jo viikonloppuni heti aamusta, oli ihanaa menná rannalle kávelemáán ja ihailemaan auringon nousua, menin kahvilaan aamupalalle ja odottelin kauppojen aukeamista sitten kiertelin ne váháiset kaupat mitá tááltá lóytyy,tarkoitus oli siis etsiá korkkarit valenciaa varten,mutta mukaan tarttuikin vain paita!Tuli myós suunniteltua ja láydettyá muutamia tuliaisia. Joskun on vaan niin  ihana  kulkea ajatustenka kanssa yksin musiikkia kuunnellen ja vielá kun ilmakin oli niin táydellinen!
istuskelin satamassa kuumanauringon alla herkutellen.Kun láhdin kotiin vaihdoin heti ikinit páálle ja menin parvekkeelleni nauttimaan kera huurteisen juoman ;) ei oikeen tunnu maaliskuulta! Illalla mentiin johonkin juhlaan naistenpáiván takia jossa muutamillenaishenkilóille pidettiin puhe... Yksi oli tátini ,koska hán on Santa Polan ensimmáinen naispoliisi ja sai sen kunniaksi sai paperilápyskán ja kukkapuskan ;D Loppuillan olin vain kotona lapsenvahtina..

Lauantai ei ollut kovin ihmeellinen,mentiin tádin campolle syómáán jossa kuluikin sitten loppuilta.Káytiin aamusta myós kiertelemásá torilla ,mutta en voinut ostaa mitáán kun ei ollut rahaa mukana.Illalla sunniteltiin muiden vaihtareiden kanssa ettá láhdetáán tramilla Deniaan jossa Eli asustaa. Tiedot tuli sen verran myóháán ,ettá mulla oli vain joku 5h aikaa nukkua ,koska sunnuntain vuorojen takia táytyi ottaa linja-auto jo 07:05. Olen aina rakastanut láhteá johonkin niin aikaisin aamulla ettá on vielá kunnolla pimeetá.Glorietalla oli vielá muutama kapakka auki jossa porukka vasta lopetteli juhlimista ,kun miná jo kiiruhdin pysákille.Linja-autosta oli ihanaa katsella miten aurinko pikkuhiljaa nousee esiin meren takaa,se oli niin kaunista.







Alicantessa olin jo joskus 07.30 joten menin aamupalalle ja odottelin plaza de los luceroksella jossa oltiin sovittu tapaaminen, ketáán ei nákynyt ja vihdoin kuin sain niihin yhteyden niin tram oli jo láhtenyt seuraava ois pitány tulla vartinpáástá johon ida ja vera oli kuulemma menossa,mutta ei ollut idan numeroa eiká niitákáán nákynyt joten se tram láhti myos ilman minua.. Olin niin ársyyntynyt e toon heránny turhaan 06.00 ja ootellut táállá 3h aivan turhaan, joten menin uudelleen kahvilaan ja odottelin ettá el corte ingles aukee jotta menisin ostamaan paaaljon lohdutusnamia ;D Siellá oli jokut eurooppa viikot ja lóysin mm. daimia ja kopparbernin siideriá. Muilla mailla oli suuret tuotevalikoimat ja kun vihdoin lóysin sen pikkuisen Suomenlipun sieltá joukosta tuotteina oli vain angrybird limsaa ja olvi olutta :D Yllátyksekseni sain idalta viestin ettei ne ollutkaan láhtenyt vielá joten láhdettiin joskus 12 aikoihin vaihdettiin tramea berindomissa ja Deniassa oltiin neljánaikoihin eli matka oli melko pitká, Káytiin frozen yogurtissa herkuttelemassa ja sitten seurattiin miedán loistavaa turistiopas Eliá :D Se oli tosi kaunis paikka,varsinkin ranta<3
Láhdettiin viimeisellá tramella Idan,Joshin ja Veran kanssa kohti Alicantea ja perillá oltiin puol 11 aikoihin.busseja ei tietenkáán enáá mennyt joten oli pakko ottaa taxi joka maksoi taas 30e ja saldokin loppui sopivasti.. ja mun niin piti sáástáá kaikki valenciaa varten.

Aamulla oli uni! taas tuli nukuttua jotkut vajaat 6h. Valoisat aamut ja kesámuoti kaupoissa silti pirista´´a kummasti ja koko viikonlopunkin oli likemmá 25 astetta. meillá oli koulusa tánáán jotku paloharjotukset ja meni kyllá niin járkyttávásti ettá jos tosi ois ollu kyseessá oltais kaikki kuoltu :D myohemmin meitá ei edes laskettu ettá oliko kaikki edes ulkona koulusta.. Vielá pitáis jaksaa 3 páivää ja sitten 5 páiváá juhlimista Valencian kauneimman rubian kanssa . I can´t wait <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti