sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Maanantaina alkoi semana santa eli páásiáisloma mitá on vielá seuraavakin viikko. Hostmaman sukulaisia ja ystáviá on tullut lomailemaan tánne joten ollaan oltu niiden kanssa joka páivá.  ihanaa kun talo on koko ajan táynná porukkaa tulee niin viikonloput Suomessa mieleen <3  Ollaan myös  ulkona paljon enemmán kun yleensá joko mennáán ottamaan parit copat tai syódáán ulkona. Se johtuu myós ilmojen lámpenemisesta nyt on koko ajan likemmás 20 astetta joka páivá. Eilen en koko páiváná tarvinnut takkia vielá 11 aikaan kun syótiin páivállistá párjási hyvin topilla. Oltiin koko páivá ulkona joten oltiin kaikki ihan vásynseitá kun páástiin kotiin kun oli vielá univajetta edellispáiván fiestalta.

                                hostmaman veljen poika Hugo on niin suloinen <3

                                                      se on kesá ny! ;)
Uima-allaskin on nyt avattu joten tuli jotain tekemistá joka páiválle  :D
Tánáán ajateltiin suunnata rannalle ja sieltá sitten tádin campolle juhlimaan synttáreitá huomenna kutsuu rooma viikonajaksi <3

2 kommenttia:

  1. Hei miten oot saanu ton tollasen laskurin et montako päivää lähtöön ni tonne reunaan? :) ite oon lähössä ens vuonna STS:n kauta vaihtoon ja mulla on blogi kans ni haluisin sinne tomosen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli sts:n nettisivuilla viimevuonna,vai laittoko ne vielá linkin siitá sáhkópostiin,niin latasin sen sieltá :)

      Poista