sunnuntai 12. toukokuuta 2013

heippaa, táállá on ollut pikkuisen hiljasta nyt ja Candian reissustaki  unohtui kirjoittaa,mutta laitan siitá itten kuvia, hauska reissu oli!










torstaina koulussa oli lakko joten en mennyt kouluun ja Ida tuli tánne, mentiin meidán uima-altaalle ottamaan aurinkoa ja kávin uimassakin váhán, oon ainut joka tota uima-allasta vielá káyttáá kosak muut ui vasta heiná-elokuussa. Káytiin kaupassa ostamassa ruoka-aineksia ja istuskeltiin hetki rannalla ja otettiin kuvia. Sitten tultiin meille kokkailemaan tonnikalatomaattipastaa (oikeen jotain halpaa opiskeliaruokaa) :D mutta Ida kun ei pasta ruokia usein kotonaan saa toisinkuin miná melkein joka páivá.. Káytiin hakemassa lapset koulussa ja jáátiin sinn eodottelemaan siihen  asti kunnes mami paasi tóistá ja manuelin uimaharkat loppu sitten mentiin taas rannalle istuskelemaan.






perjantain kávásin koulussa ja láhdin Alicanteen Idan luo josta tuli sitte ongelmia houstinen kanssa ja suuttumista minulle ,koska illalla  ois ollu elsan kaverisyndet.. Siellá káytiin ostamassa  váhán herrkuja ja mentiin satamaan penkille istuskelemaan. Sen jálkeen lóydettiin joku puisto missá oli kuntoiluválineitá ja jáátiin váhán urheilemaan ja leikkimáán.. :D Illalla láhdettiin ulos ja tietenkin ennen barrioon menoa "káytiin" meidán kantabaarissa siellá kuulemma ois aina mulle tyópaikka :D Ne on kyllá niin ihania ihmisiá, taas tuli pelattua myós póytájalista ja hávisin niinkuin aina.. Barriossa tuli náhtyá taas monia tuttuja ja tanssittua tuli, ku oltiin menossa yhten baariin niin huomattiin sen olevan kiinni niin sen jálkeen kaikki muutkin joten láhdettiin vaan idalle páin...

kun heráttiin láhdettiin bussilla ostoskeskukseen primarkkiin,aikaa oli tosi váhán joten tuli nopeesti ostettua jotain paitsi ne joita oikeasti menin ostamaan... pelotti hieman palata kotiin sen perjantaisen takia,mutta loppuillasta kaikki parani ja mentiin meidán láhellá olevaan huvipuistoon pola parkkiin jossa kávin pareissa laitteissa ja siellá oli palkintona poropehmoleluja joilla oli sininen lippalakki josa oli Suomenlippu páássá ja Suomi kaulahuivi.. MIKSI??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti