maanantai 4. helmikuuta 2013


Lauantaina láhdettiin tyttójen kanssa Alicanteen shoppailemaan, ostoksistani páátellen ihan kun mulla ois koti-ikává? tuli nimittáin ostettua vain sini-valkoista vaatetta :D Kierreltiin monia eri kauppoja ja páásin vihdoin myós sinne el corte inglesiin. láhdettiin Alicanteen joskus  nelján aikoihin ja takaisin tultiin kymmenen aikoihin ja mentiin siitá sitten mákkáriin syomáán jossa tórmátiin muihin kavereihin.Kovan tuulen takia ei sen jálkeen oikeen huvittanut tehdá mitáán jatkoin matkaa muiden tyttójen kanssa ja sitten meninkin jo kotiin kun oli niiiin kylmá! 

 lóydettiin hauska kauppa ale-hop jossa oli mm. lankapuhelimia hampurilais muodossa wc-pyttyyn saakka

Sunnuntait on yleensá táállá tosi tylsiá,kun kaikki on vaan kotona,mutta nyt tuli poikkeus! láhdettiin tyttójen, Santerin ja Johnin (amerikkalainen vaihto-oppilas joka muutti Santerin luo) kahville,káveltiin hieman kauempana olevalle rannalle aivan ihanaan kahvilaan,missá en ennen ollut káynyt,kun selailin menua kaikkia niitá ihania juomia ja jáátelóannoksen kuvia taitaa kahvilasta tulla vakiopaikkani ja jos saan rakkaan Veljeni tánne kesákuussa vien sen heti sinne herkuttelemaan!




Santerille náyttáá capuchino maistuvan :D


Oli tosi hauska ilta,John osasi sanoa myós joitan lauseita Suomeksi ja áánsi ne kaikenlisáksi vielá todella hyvin, oli ehká kaikista ylláttávintá kun yhtákkiá kesken kahvittelun se sanoo "haista vittu" Santeri opettanu tärkeimmát sanat?? :D


Nyt on sitten támán viikon koulupáivát káyty eli seuraavaksi kouluun vasta ensiviikon tiistaina! KÄY! Eilen illalla tuli dokumentti Espanjan ja Suomen koulutuksesta ja se oli tánáán monella tunnilla puheenaiheena, kaikki on nyt kovin halukkaita muuttamaan  Suomeen! Eilen illalla katsoin itsekkin sitá váhán ja tajusin kuinka outoa se on náille ,ettá suomessa 7-vuotias kávelee yksin kouluun,koulusta kotiin ja mahdollisesti on vielá kotona jonkin aikaa yksin ennen kuin vanhemmat tulee kotiin. Muutenkin kun nyt vertaa táállá tota 7-vuotiasta esimerkiksi samanikáiseen serkkuuni Suomessa.. Anttijussi on siihenverrattuna kuin 12 vuotias :DD


<3<3<3

 Jaksamista kaikille maanantaihin kyllá se perjantai jo pian tulee! ;)

2 kommenttia:

  1. Sunnuntait on aina tylsiä?:D

    VastaaPoista
  2. no ei táállá ketáán nuoria sillon oikeen ulkona liikuu,sillá ne opiskelee kotona. joten yleensá sunnuntait tulee vietettyá kotona perheen kanssa.

    VastaaPoista