torstai 24. tammikuuta 2013

Heippa kaikille! Taas sitá istuskellaan kotona jo toista Páivää, jálleen kipeenä! Ensin oli taas flunssaa ja nyt joku vatsapöpö ja saan syódá vain paahtoleipáá,riisiá,banaania ja jugurttia! Toivottavasti nyt paranen ,kun lauantaina pitáis menná juhlistamaan kaverin synttáreitá ja Huomenna illalla Vanessan luo.
Viime viikonloppuna Lauantaina ja Sunnuntaina oli Santa Polassa kolmas koko Españan tárkeimmistá tapahtumista ja sinne tuli porukkaa kaikkialta päin Españaa, eli siis puolimaratooni. Hámmästelin kuinka paljon ihmisiá riitti,kadut suljettu ja parkkipaikkaa aivan mahdoton lóytáá! Siihen Hostmama naurahi ettá "odottappa vaan kun tulee kesá!" Sillon táállá on kuulemma mahdotonta liikkua! Lauantai illalla katsottiin lasten pienenpáá maratoonia johon osallistui jopa 1kk ikáisiá :D Elsalla oli myós ryhmánsá kanssa tanssiesitys.En kovin nauttinut siitá 2tunnista joka vietettiin ulkona kauheassa tuulessa ja kylmyydessä,kaikenlisáksi mulla oli todella váhán vaatetta páállá,koska en aina ole selvillá mihin ollaan menossa ja kuinka pitkáksi aikaan joten olin jo pukeutunut hostmaman yllátys-synttáreitá varten. 

Járjestettiin siis hostmamalle 40-vuotis yllätys- synttárit,ystávámme Vanessan tyópaikalla. Yllátys onnistui táydellisesit ja Hostmama oli tosi ilonen! Baari oli táynná porukkaa ,tarjoilioita ja baarimikkoja jotaka tarjoilivat kylmiá , lámpimiá ruokia ja juomia. Oli ihanaa kun páási juhlimaan pitkástá aikaa sukulaisten ja ystávien kanssa, iltaan mahtui jos jonkinlaista tanssia , karaokea ja asusteita?. Sinne oltiin hankittu myós 40 paperivalolyhtyá  joihin kaikki sai kirjottaa jotain mukavaa ja sitten láhettáá ilmoihin. Valitettavasti kovan tuulen takia vain kaksi nousi ja yksi paloi puussa, joten páátettiin játtáá ne sikseen. ilta ja yó jatkui musiikin,tanssin,karaoken ja juomien merkissá, Kotona olimme puoli seitsemáltá aamulla!

                                                         noi jálkiruoat oli taivaallisia!


                                                  jajajjaja hyvin vedettiin!


mun tátini <3

Synttárisankari!
sai muuten tollasen seinánkokoisen taulun itsestáán lahjaksi ja arvatkaapa vaan pelástynkó sitá joka kerta :D
Joka tapauksessa pippalot sujuivat táydellisesti ja kaikilla oli hauskaa ;)
Sunnuntain láhdettiin aamupáivástá paseolle katselemaan juoksioita, kadut oli tórkeássá kunnossa kaikista roskista ja tein jotain uskomatonta!! Maistoin OSTERIA ne oli vuoden ensimmáiset osterit ja hostmama rakastaa niitá ja sói hulluna! mulla jái siihen yhteen! yók! Äiti oli kauhuissan kun kerroin sille mitá sóin kun se Suomessa just niistá pelotteli :D

lopuksi váhán kuvia viimeviikolta:
                         








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti