perjantai 7. joulukuuta 2012

hola todos! Vieläkin kauheassa flunssassa! viimeksi oon ollut koulussa viime viikon keskiviikkona ja seuraavaksi sinne menen tammikuussa ,kun joululoma loppuu xD 
Kävin keskiviikko aamuna nopeasti vain maksamassa rooman matkasta ja meinasin jo kuolla koulumatkalla kun oli niin kauhea yskä! 

Eilen oli ensimmáinen itsenáisyyspáivá ,kun en katsonut isán kanssa tuntematonta sotilasta niinkuin yleensá on perinne.Aloitin silti aamun kuuntelemalla Vesku Jokista,Maammelaulun ja katsoin lyhyen pätkän tuntemattomasta sotilaasta!
Myöhemmin mentiin castillolle jossa oli jotkut joulumarkkinat? jotka ovat sunnuntaihin asti! Koko castillo oli koristeltu niin kauniisti ja siellá oli paaljon erilaisia kojuja jotka tarjosivat leivonnaisia,karkkeja,koruja,kukkia ja kaikkea muuta mahdollista! Siellä oli myös pari ponia ja kamalia matelioita ja lintuja joiden kanssa olisi voinut mennä kuvaan!! käärmeen náhtyáni sekosin :DD!

mentiin syömään päivällistä hostmaman kaverin luokse jonne tuli myös yksi saksalainen mies. Oli kiva Nähdä pohjoismaista ruumiinrakennetta ja kasvonpiirteitä :D se oli ihan ihmeissaan kun en tuntenut jotain pohjoismaiden legendakertomusta vikingeistä! Siellä sain myös puhelun joka ei osoittautunut kovin iloiseksi asiaksi.. Tätini soitti ja kertoi että se pirun rayair oli taas onnistunu järjestämään niin paljon ongelmia,ettei se voinutkaan lentää tänne eilen eikä tämän päivän lennoista ollut tietoa,koska tiedot lennosta ei ollut tullutkaan sáhköpostiin! eilinen ilta kului miettiessä ja pohtiessa miten ikiná osaan yksin Lähteä täältä Barcelonaan ja sieltä tenerifalle!



                                        maistoin ekaa kertaa karamelliomenaa..se oli KOVAA!!! >:(




                               Ihanat jouluvalot itämaantietájistá,jeesuksesta,mariasta ja joosefista<3
                                        oli pakko ostaa jotain joulusista....joulukeksi :D


Tänään on mennyt koko páivá juostessa paikasta toiseen ja samalla ollut koko ajan sormet ristissä ja rukoillut että susku saisi lennon tänne tänään! Ostin viimiset joululahja,ihanat kengát itselleni ja jouluherkkuja pakettiin... Aijemmin ostamani paketti olikin aivan liian iso joten saatiin leikkailla sitä pienemmáksi postissa. paketti painoi 7 kg ja hinnaksi tuli 50e -.-" kauhulla odotan kesää kun alan postittamaan tavaroitani jotka ei mahdu matkalaukkuun. Pelkään että paketin sisáltö on jo ihan muussia sillä ennen sen pienemmáksi leikkausta ne kaikki lenteli siellá sekasin.

Vihdoin kun Päästiin kotiin sain piristävän puhelun! Susku oli lentokenállä matkalla tánne! ihanaa nyt kaikki suunnitelmat onnistuu ja huomenna tehdään Suomi ruokaa! Sen lento on Barcelonassa 17:00 ja viimeinen juna tänne láhtee 18:00 TOIVOTTAVASTI KERKEE SIIHEN!! WUHuuuu! tänään laitetaan joulukuusi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti