maanantai 8. lokakuuta 2012

viikonlopun kuulumisisa!

Perjantaina oli takotus lahtea Sofian kanssa kebabille ,mutta lopputulos oli etta Sofia ei tullut ja mentiin Santerin,Carlan ja Davidin kanssa telepizzaan syomaan joka oli suuri pettymys! Ei naa kylla pizzaa osaa teha! :D Kaveltiin pitkin Santa Polaa taalla ei kylla oo mitaan yoelamaa.. Pakko lahtea joko Alicanteen tai Elcheen.
 Mutta ilta oli muuten ihan mukava vaikka olikin hullun kuuma ja jouduttiin kavelemaan ihan hulluna.


Lauantaina mentiin tavalliseentapaan aamusta markkinoille josta talla kertaa ei tarttunut mitaan mukaan ,koska yritan saastaa rahaa niin monta reissua edessa. Tassa kuussa lahdetaan luokan kanssa madridin lahella olevaan pieneen kylaan puebloon jossa ollaan viikko joten missaan taalla halloweenin jota mun hostperhe juhlii kunnolla :( tammikuussa lahden viikoksi madridiin joka on interhispanian jarjestama,huhtikuussa viikonlopuksi Sevillaan ja asken varmistui,etta myos viikoksi Italiaan luokan kanssa!!!
ja en tieda ollaanko viela myohemmin menossa San Sebastianiin uudelleen, ainakin Murciaan mennaan viela eli voi tata rahan menoa! nyt lisaa lauantaista..torin jalkeen kaveltiin satamaan ja nain noiden veneen hostpapa oli siivoillut sita koko aamun,lahdetaan joku viikonloppu silla lahella olevaan saareen jonka nimea en yllaripyllari muista :D istuskeltiin sataman kahvilassa ja tavattiin tuttuja. Illalla lahdettiin katsomaan jotain "karnevaalikulkuetta" joka oli upea! vaikka jotkin tanssiat puhu puhelimessa samaan aikaan ja sen alkaminen oli taytta sahlaysta! se oli tosi upea elavaa orkesteri musiikkia, tannisoita,mopoja autoja, isoja lavoja joista ammuttin paperisilppua ja heiteltiin karkkia .Siella oli toinentoistaan ihanempia disney hahmoja ja pikkujulia oli taas niin iloinen :D Ymmarran etta niissa puvuissa oli kuuma mut jarkytyin kun yhtakkia tiikerilta irtosi paa! ois voinu vahan ajatella niita pikkulapsia mita ne ajattelee kun niiden lempi disney hahmot irrottaa yhtakkia paansa :D, siella oli myos joitain pukuja jotka naytti ihan afrikkalaisilta heimoilta, hostmama kylla kerto mita ne oli ja jotkut oli ollut santa polassakin syyskuussa olevissa festivaaleissa mutaa enpa tietenkaan taas muista yhtaan mika niiden tarina oli, hienot asut ja tarkat askelkuviot ainakin :D mutta joo oli kylla kaikinpuolin mahtava ilta :) me gusta!!<3




                                                       no mas caramelos :D














Sunnuntaina mentiin aamusta rannalle jossa istuskeltiin parituntia nauttien auringon paisteetta oli likemmas 30 astetta! loppuaiva kului muuten "kotona" lohoillen.
tanaan alkoi taas uusi viikko ja ensimmaista kertaa koulupaivakin meni nopeeta! vaikka pari ensimmaista tuntia kului vain joululahjojen ja tuliaisten suunnittelussa :D  viimisella tunnilla opettajakin oli pois( jota tapahtuu tosi usein) joten paastiin tunti aikasempaa kotiin eika tarvinnu edes kavella sita kamalaa alamakea alas kun hostpapa paasi sopisvati toista samaan aikaan ja nappas matkanvarrelta kyytiin! huomenna ei oo koulua joten tanaan mennaan kavereiden kanssa ulos. perjantaikin on vapaa joten tulee hieman pidennetty viikonloppu! hyvaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. mä odotan aina niin innolla näitä sun postauksia! on nii kiva lukee mitä sul kuuluu ja nähd näit kaikkii kuvii ♥ oot rakas.

    VastaaPoista